Våra leverantörer

Vår grundtanke när vi väljer leverantörer är att det ska vara en produkt som vi själva tycker om och som vi står för. Det ska vara så rent som möjligt och så närproducerat som möjligt. Tillsatser och färgämnen göra sig icke besvärade. 


Är det någon leverantör du saknar? Kontakta oss så kollar vi upp dem. 


Djäknegårdens honung

Vår första leverantör var Djäknegårdens Honung som du hittar i  norra delen av Halland strax söder om Kungsbacka. Här produceras honung som smaksätts med 100% naturliga tillsatser. Dessutom saluför de även bipollen, propolis, bivaxcerat och bisalvor.


Storsäljaren är deras egenproducerade smaksatta honung. Honungen smaksätts med 100% naturliga ingredienser. I sortimentet hittar du allt från propolis till jordgubb men också lite mer spännande smaker som lakrtisrot, habanero och mango-lime. 


Vid våra honungsprovningar får du chansen att lära dig massor om honung.

Haupts lakrits

När vi öppnade var jag väldigt noga med att vi ska inte vara en godisaffär och nej vi ska inte ha massa godis... detta var INNAN vi möte Haupt.


Haupt Lakrits tillverkar och säljer söt- och saltlakrits, chokladöverdragen lakrits samt lakritsprodukter för matlagning och bakning. Gemensamt för all bolagets produkter är omsorgen kring ursprung, tillverkningsmetoder och ingredienser.

Gro & Fägring

Av Gro & Fägring köper vi in de oerhört fina stengodsmuggarna i svensk design där drycken bildar ett hjärtan. 

Björkenäs egna äppelmust

Vi är stolta över att varje år lyckas producera vår alldeles egna äppelmust.

En must som blivit väldigt omtyckt och som vi producerar enbart med äpplen från Björkenäs, 100% närodlad kvalitetsmust. 

Kontakta oss

Björkenäs 1, 544 91 Hjo, Sweden

Snabblänkar

Copyright © Alla rättigheter förbehållna